top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

JÄSENET

Stephen

Webb

s. Jacksonville 1994

Sara

Larikka

s. Kemi 1992

Sara Larikka on oululainen pianisti ja säveltäjä. Hän valmistui musiikkipedagogiksi Oulun ammattikorkeakoulusta keväällä 2016 ja on siitä lähtien toiminut päätoimisena tuntiopettajana Oulun konservatoriossa. Opetustyön ohessa Sara on konsertoinut aktiivisesti sekä solistina että säestäjänä, osallistunut pianokilpailuun ja säveltänyt.

Juha

Pisto

s. Paltamo 1966

Jouko 

Tötterström

s. Paimio 1956

Säveltäjä, Sibelius-Akatemiassa musiikin tohtorin ja diplomipianistin tutkinnot suorittanut Jouko Tötterström on opiskellut sävellystä Paavo Heinisen ja Kari Kuosmasen johdolla. Hän on toiminut yliopettajana v. 1999 alkaen Oulun ammattikorkeakoulussa.

Sanna

Ahvenjärvi

s. Rovaniemi 1972

Säveltäjä Sanna Ahvenjärvi opiskeli sävellystä Vesa Valkaman johdolla Oulun konservatoriossa, jossa hän suoritti musiikin teorian ja säveltapailun opettajan jatkotutkinnon. Sävellysdiplomin hän suoritti Mozarteum-yliopistossa.

Tapio

Lappalainen

s. Oulu 1973

Säveltäjä Tapio Lappalainen opiskeli sävellystä Vesa Valkaman johdolla Oulun konservatoriossa. Hän on suorittanut sävellyksen maisterin tutkinnon Mozarteum-yliopistossa ja musiikkiteknologian maisterin tutkinnon Sibelius-Akatemiassa

Kalevi

Aho

s. Forssa 1949

bottom of page